vlees

Er kunnen pakketten en losse vleesproducten worden besteld en op afspraak worden afgehaald. Iedere vrijdag tussen 15:00 en 18:00 kan er zonder afspraak vlees worden gehaald! We hebben geen pin, betalen kan per factuur, betaalverzoek of contant.

Al ons vlees is vacuüm verpakt en diepgevroren.

Vleespakketten

We stellen pakketten samen die bestaan uit een assortiment van o.a. deze vleessoorten:

Rundvlees Pakket

Biefstuk l  Hamburgers l Gehakt l Saucijzen l Poulet | Schenkel | Diverse vlees om te stoven denk hierbij aan sukadelappen, stooflappen, riblappen

Pakket van vlees Buitenvarkens

Karbonades | Saucijsjes | Gehakt Half om Half | Shoarmavlees |  Lapjes vlees denk hierbij aan bijvoorbeeld, Schnitzel, Hamlapjes of Filetlapjes.

vleespakketten paint
20210408_152121[1]
bbq en lente
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Rundvlees

rund prijslijst 17 juni 2021
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Vlees van Buitenvarkens

prijslijst varken juni 2021
20210125_152401
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Verhaal achter het rundvlees

aaltje nr 19
P1050874

Rundvlees dat je bij ons koopt is 100% onbewerkt vlees zonder toevoegingen, puur natuurlijk dus! De koe heeft een goed leven gehad op onze boerderij en veel tijd in de wei doorgebracht.

We hebben op dit moment rundvlees te koop van twee koeien. De eerste dame is genaamd Aaltje. Zij is 3,5 jaar jong, bij ons geboren en heeft eenmaal een kalf gekregen. Nummer 2 is een pink van 2,3 jaar oud. Zij is geslacht omdat zij niet drachtig wilde worden en dus ook geen melk gaat geven. Haar naam is Imca-Marina. Meer over hoe ze aan haar naam komt is te lezen in de nieuwsbrief van februari!

Verhaal achter het varkensvlees

blozie krop

Vlees dat we nu te koop hebben is van een Husumer zeugje. Geboren bij ons op 15-05-2020. Ze zijn bij ons gevoerd met o.a. gras, eikels, appels, peren , groenten, mais(kolven),  brood. Ze heeft, met uitzondering van een korte natte & koude periode, buiten gelopen om te wroeten of een modderbad te nemen.  Ze is geslacht bij een kleinschalige slagerij in de buurt waar we ze zelf naartoe hebben gebracht. Hij is bij een ambachtelijke slager verder verwerkt. Het vlees kenmerkt zich tot een mooi dooraderd vlees, dat geeft een lekkere smaak!

rauwe Melk

Dagelijks tussen 18:00 en 19:00 kan er verse melk worden getapt. Vanaf maart 2021 kan er ook op vrijdagen tussen 15:00 en 18:00 melk worden gehaald. Houdt er dan wel rekening mee dat de tank soms op vrijdag wordt geleegd. Zie de kalender onderaan.

Tegelijkertijd kan er natuurlijk een kijkje genomen worden op de boerderij in Hooghalen.

Wij vragen 0,60 per liter. Heeft u er meer voor over? Graag, we houden dit apart en gaan hiervoor haagjes, struiken en boompjes planten langs onze weide voor meer biodiversiteit.

Vergeet geen kannetje of fles mee te nemen!

cappucino 450x573
melk glas gecropt
ricotta-2
kalander melkleging gekropt

Op omcirkelde vrijdagen is de melktank leeg.

weidekost

Nieuwsbrief

>

Contact

Adres:

Asserweg 11 Hooghalen

Telefoon

06-23393774

Email:

info@weidekost.nl