vlees

Op dit moment verkopen wij alleen vlees op afspraak om te halen of te bezorgen in verband met onze verhuizing naar Holthe.  We hebben geen pin, betalen kan per factuur, betaalverzoek of contant.

Al ons vlees is vacuüm verpakt en diepgevroren. We slachten een nieuwe koe of varken wanneer het vlees bijna op is. Dit betekend dat we niet altijd alles op voorraad hebben. We proberen dat op tijd op de website te vermelden indien een product tijdelijk niet verkrijgbaar is.

Rundvlees

prijslijst site februari 2022
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Vlees van Buitenvarkens

varkensvlees prijslijst site februari 2022
20210125_152401
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
20210408_152121[1]

Verhaal achter het rundvlees

koekaart kina

Rundvlees dat je bij ons koopt is 100% onbewerkt vlees zonder toevoegingen, puur natuurlijk dus! De koe heeft een goed leven gehad op onze boerderij en veel tijd in de wei doorgebracht.

We hebben op dit moment rundvlees te koop van een van onze melkkoeien genaamd Kina. Hierboven zie je een stukje van haar koekaart. We hebben haar weggedaan omdat ze niet zo'n goede melkgift had en haar kalf heeft verworpen. Ze is bij ons geboren juli 2017 en heeft eenmaal een kalf gekregen.

Verhaal achter het varkensvlees

vlek (1)

Vlees dat we nu te koop hebben is van een zeugje en een mengelmoes van de rassen van onder meer  Bonte Bentheimer. Ze is  geboren in maart 2021. Bij ons heeft hij in kruidenrijk grasland gelopen bijgevoerd met mais en aardappel en brood.   Hij is geslacht bij een kleinschalige slagerij in de buurt waar we ze zelf naartoe hebben gebracht en bij een ambachtelijke slager verder verwerkt.

weidekost

Nieuwsbrief

>

Contact

Adres:

Holthe 38a Beilen

Telefoon

06-23393774

Email:

info@weidekost.nl