Boerin met een missie

Geen hulpverlening meer dat wist ik wel,  maar wat wel?

Trajectje ertegen aan om dat uit te zoeken. Terug naar de basis, waar word ik blij van, wat zijn mijn talenten en missie. Iets met groen, aarde, zendeling, zaaier, verbinder..  En tja soms zoek je het te ver, boerin, zat er eigenlijk altijd al in!>> Maar dan wel een anno nu.

Naast werken op de boerderij, erover vertellen. Verbinding leggen tussen bewoners uit de omgeving en de boerderij, nieuwe ideeën bedenken,  ja daar word ik wel warm van!

Ik heb de nodige mentale hobbels moeten overwinnen om het concreet te maken zoals:  je verdient er niet mee, dat is toch niet interessant voor mensen, meer samen werken als partners is dat wel zo leuk…. Door vast te houden aan wat er bij mij past is het me gelukt stappen te zetten. Een naam, logo, sociale media, zelf een website maken. Hier ligt dan weer niet mijn grootste talent maar het begin is er, leuk dat je een kijkje neemt en getuige bent van mijn eerste blog,   op weg naar verbinding!

Judith

4 reacties

 1. Katja Draper op 7 oktober 2020 om 16:01

  Mooie blog Judith. Verbinding leggen met jezelf en met anderen, dat is juist interessant en inspirerend voor anderen!
  Ken je het boek “de meeste mensen deugen”. Bergman schrijft “dat we gebouwd zijn als mens om verbinding te maken met mensen om ons heen. Het is onze grootste troef. Sociale mensen zijn namelijk niet alleen leuker gezelschap, ze zijn uiteindelijk ook slimmer”

 2. Marjan op 7 oktober 2020 om 19:49

  Elke ‘reis’ begint met een eerste stap, wandel ze !

 3. Marleen Smit op 28 oktober 2020 om 21:47

  Hoi Judith!
  Ziet er goed uit zeg! Mooie missie en een mooie reis daar naartoe.
  Een boerin in verbinding! Ik kom graag een keertje melk tappen

 4. Rien Midden op 22 november 2020 om 01:17

  Hallo Judith, geweldig hoe je hier in verdiept, de aarde daar moeten we zuinig op worden/zijn en blijven, en als boer en boerin ben je daar dagelijks mee bezig en zeker met de producten die er af
  kunnen komen als je je er in verdiept. Ik wens je hier in een goede reis en verrijking.
  Rien

Laat een reactie achter